20-03-16

Afscheid van Blogger

Lieve lezers van dit blog, het was al een tijdje stil hier. Maar dat wil niet zeggen dat ik heb stil gezeten. 

Al langer was ik op zoek naar versimpeling van het onderhouden van mijn website, blog en fotogalerijen. Het is tenslotte maar "voor de lol" en ik heb niet de hele dag tijd om met mijn hobby bezig te zijn. De versimpeling heb ik gevonden in WordPress. Niet langer een website die eigenlijk uit 3 verschillende programma's is opgebouwd, en waarvan er één ook niet meer competibel was met Windows 10, maar alles in één.


Vandaag, op de eerste dag van de lente, kan ik met gepaste trots aankondigen dat mijn nieuwe website online is. Met daarin ook een nieuw blog. Een aantal van jullie staat alweer vermeld in de blogroll. Sta je er nog niet bij en wil je dat wel graag, stuur me dan even een berichtje.

Ik wil dit laatste blog in Blogger afsluiten met een foto die ik nog niet geplaatst had. In december 2015 werden diverse meldingen gemaakt van de Zwartbuikwaterspreeuw in de Amsterdamse Waterleidingduinen. En hoe mooi kon 2015 voor mij eindigen, aan het einde van de middag van 31 december zag ik dit vogeltje, wat een ADHD vogeltje trouwens! Grappig hoeveel fotografen er opeens ter plekke waren. Toen het vogeltje weg vloog gingen ze er als gekken achteraan. Ik besloot te wachten en twee minuten later had ik 'm even voor mezelf. Mooi moment en ondanks het afnemende licht en dus behoorlijk hoge ISO instellingen kon ik dit plaatje maken. Top!

Dit blog wordt overigens niet verwijderd, ik vind 'm nog veel te mooi om zomaar weg te gooien. Op mijn nieuwe website staat ook een linkje naar dit blog en natuurlijk blijf ik jullie ook volgen.

Tot ziens op mijn nieuwe blog!

***

4 opmerkingen:

 1. Hi Annemarie,
  Ik begrijp je helemaal, ik overweeg hetzelfde om alles bij mijn website van weebly onder te brengen. Maar ja, ik ben niet per 1 januari helemaal over naar blogger ( punt.nl gaat er waarschijnlijk op den duur helemaal uit)....Maar ....had je ook een link naar je nieuwe blog, zodat ik die aan mijn "blogs die ik volg" kan toevoegen. Of heb ik gewoon met mijn verkouden neus gekeken?

  groetjes, Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ghita, nee niet met je neus gekeken, maar zag dat de link niet werkte. Als het goed is nu wel. Groetjes

   Verwijderen
 2. Dat is mooi Annemarie: hoe minder blogger, hoe beter. Ik word een beetje kriegel van elke keer weer moeten zeggen dat ik het cookiesbeleid van ze snap, snap je?. Je nieuwe blog ziet er fraai uit en ik heb je link op mijn blogroll aangepast.
  Groet, Dick

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja daar heb je wel een punt Dick dat irriteert mij ook.

   Verwijderen